29 Ekim 2009 Perşembe

BEN10 PASTASI-2




Çocukların çok sevdiği Ben10 pastasını bu kez de Sevgili Sinan için yaptım.Annesi Kristina Hanım Sinan'ın isteğine kayıtsız kalamamış.Beni aradığında Kadıköy'de oturduklarını ve mutlaka bu pastayı istediklerini söyledi.Ben de Sinan için BEN10 pastasını severek çalıştım.Benten figürünün yanına Sinan'ın çok sevdiği şimşek hız figürünü de ekleyince pastamız tamam oldu. Ama asıl en güzeli Kristina Hanımın Sinan'ın Benten pastasıyla olan resmini ve teşekkürlerini gönderdiği e-mailiydi benim için. Bende zarif davranışı için kendisine teşekkür ediyor ve sinan'a mutlu,bol kazançlı ve tabiki sağlık dolu bir yaşam diliyorum, iyi ki doğdun Sinan.

CUPCAKELER..



Bu cupcakeler de sevgili Hilal hemşirenin pastanın yanında eşine sevgi mesajları içeren hediyesiydi.

27 Ekim 2009 Salı

FENERBAHÇE TARAFTAR PASTASI



Bu pastamızda Hilal Hanım tarafından eşi için sipariş verildi.Hilal Hemşire Fanatik Fenerbahçeli eşinin mutlu olması için bir türlü alamadıkları Türkiye Kupasınında pastanın üzerinde olmasını istedi.Severek uyguladım bende. Eşinizin yeni yaşının mutluluklar getirmesini diliyorum.

25 Ekim 2009 Pazar

KINA KURABİYELERİ



Sırada geçen hafta sevgili Fügen için yaptığım kına kurabiyeleri var.Ağırlıklı olarak pasta yapmama rağmen araya kurabiyeleri de sıkıştırmak hoşuma gidiyor doğrusu. Kına kurabiyelerini de yaparken büyük zevk aldım.Sevgili Fügen'e ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum.

24 Ekim 2009 Cumartesi

AYTEN VE SENEM İÇİN...



Bu pastamızda geçen hafta doğumgünlerini kutlayan iki arkadaş için arkadaşları tarafından sipariş verildi.Ayten ve Senem'e yeni yaşlarının mutluluk,şans,sağlık ve booool bol para getirmesini diliyorum.

21 Ekim 2009 Çarşamba

DİEGO PASTASI 2




Bu pastamızda sevgili Kaan'ın okul arkadaşlarıyla birlikte kutladığı doğumgünündeki
Diego pastası. Bir kaç ufak değişiklikle hayvan figürleri ağırlıklı bir pasta oldu bu seferki de.Kurabiyeleri de yeşil ve gene orman hayvanları temalıydı. Kaancığım hep mutlu kal canım.

20 Ekim 2009 Salı

EGE'NİN 1 YAŞ PASTASI


Geçtiğimiz hafta teslim ettiğim pastalardan biri daha. Daha önce Ege'nin babası Tuna Bey'in doğum günü için de top şeklinde bir pasta yapmıştım.
Bu sefer de Tuna Bey'in ilk yaş gününü kutlayacak sevgili oğlu Ege için pasta yaptım. Adının anlamıyla birlikte deniz ve kum temalı bir pasta çalıştım Ege için. Her ne kadar fotoğraf çekme kabiliyetim sıfır olsa da önümüzde ki hafta başlayacağım bir fotoğraf kursuyla daha güzel resimler çekmeyi ümid ediyorum. Sevgili Ege'nin anne babasına hayırlı bir evlat olmasını diliyorum ve iyi ki doğdun Egeciğim diyorum. Şans,mutluluk,para ve en önemlisi sağlık ömrün boyunca hep yanında olsun.

19 Ekim 2009 Pazartesi

KAAN'IN DİEGO PASTASI



Geçtiğimiz haftalarda çok çok severek çalıştığım pastalardan biri Diego pasta. 4 yaşındaki (Ama Kaan'a göre 5 tabiiki) Kaan'ın Anneciği Beril Hanım Kaan'a çok sevdiği Diego çizgi filmini pastasına yaptırarak süpriz yapmak istedi.Bana da Beril Hanımın sesindeki enerjiden yansıyan kuvvetle bu yakışıklı Diegoyu yapmak kaldı sadece.Kurabiyelerine de orman hayvanları ekleyince pastasıyla bir bütün oldu. Ben ayrıca Beril Hanıma bu güzel hayvan dostu çizgi filmi Kaan'a izlettirdiği için teşekkür ediyorum ve hayvan sevmeyenlerin insan da sevmeyeceklerini düşündüğümü söylüyorum. Kaan'ın okulu için hazırladığım bir Diego pastası ve kurabiyeleri daha var aslında onu da yayınlıycam inşallah.Kaancığım Hayvanları sevdiğin için ve iyi bir çocuk olduğun için sana kocaaaaaaman bir alkış. Yeni neslin güzel temsilcilerinden olacağına eminim,iyi ki doğdun.

13 Ekim 2009 Salı

RANGE ROVER ARABA PASTASI



Geçtiğimiz haftalarda sevgili Esra Hanım’ın eşininin doğum günü için sipariş verdiği Range Rover pastası var sırada. Gönderdiği maillerden anladığım kadarıyla, kocasını çok seven, elinde olsa anında ona Range Rover’ın arabasını değil fabrikasını alacak kadar onun isteklerini önemseyen bir eş Esra Hn. Pastanın tüm detaylarını, rengi, yazılacak mesaj ve plaka dahil her türlü ayrıntıyı hesap etmişti zaten. Bana da fikir hazır gelmişken uygulamak düştü. Diğer bir kaç pastam için de söylemiştim: pastalarımı yaparken sanki onları tanıyormuşum gibi geliyor. O kadar sorunsuz rahat bir pasta oldu ki “tamamdır, iyi ve mutlu insanlara yapıyorum bu pastayı” dedim. Allah ayırmasın, hep böyle sevgiyle kalın inşallah. Ve en kısa zamanda tüm dilekleriniz gerçekleşsin.

CEBİT BİLİŞİM FUARI VE EXTREME BOX UYDU SİSTEMLERİ


Geçen hafta sonu biten CEBİT BİLİŞİM fuarındaki EXTREME BOX uydu sistemleri için 100 adet çikolatalı ve bol draje fıstıklı cupcakeleri de stand üzerinde teslim ettim. Standa yaklaşık 60 adet cupcake sığdı .Kalanlarını da kutuya koyarak gönderdim.

8 Ekim 2009 Perşembe

CEBİT BİLİŞİM FUARI VE BOTECH UYDU SİSTEMLERİ



CEBİT BİLİŞİM Fuarındaki''BOTECH UYDU SİSTEMLERİ'' için verilen 100 adet cupcake siparişini standa koyarak teslim ettim.Üzerinde firmanın logosunun basılı olduğu bayraklar ve BOTECH yazısıyla süsleyip yarısının içini kakaolu bol ganaj ve fıstık draje yarısınıda vanilyalı ve franbuazlı hazırladım.BOTECH UYDU SİSTEMLERİNE bol kazançlı bir fuar ve başarılar diliyorum.

6 Ekim 2009 Salı

GELİN-DAMAT PASTASI-1


Gelin-damat pastası da evlenmeye karar veren iki genç için sipariş verildi. Siparişi veren Utku Bey'in gelin ve damada ait verdiği küçük bilgilerle tam bir kutlama pastası oldu. Arkadaşlarının da temennisi olan ''Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle'' diyerek ben de mululuklar diliyorum.

5 Ekim 2009 Pazartesi

CONVERSE PASTASI


Converse pastasını tam bir Karşıyaka hayranı olan Levent Bey için sipariş verdi çalışma arkadaşları.Yeşil ve kırmızı renkleriyle Conversenin yanına birde Karşıyaka tezahuratı yakışır diye düşünüp onu da ekleyiverdim. Karşıyakayla ilgili gönlünüzden geçen tüm güzellikler en kısa zamanda gerçekleşir inşallah Levent Bey. Sağlık ve Başarı daima sizinle olsun.

3 Ekim 2009 Cumartesi

ERKEK BEBEK KURABİYELERİ



Geçtiğimiz hafta iki kurabiye siparişide Deniz bebek adınaydı.Ama birisi erkek birisi de kız. Bir gün arayla önce pembeleri küçük prenses Deniz, mavileri ise küçük prens Deniz için pişirdim. Hastane odasına gidecek Deniz bebeğin kurabiyelerini çok beğenen annesi mevlüt içinde aynı kurabiyelerden istedi.Haftaya onların resimlerini de yayınlayabilirim inşallah.

1 Ekim 2009 Perşembe

DENİZ BEBEK KURABİYELERİ


Geçtiğimiz hafta süslediğim kurabiyelerin ilki Deniz bebek içindi.Ben her zaman ki gibi şahane resim çekme beceriksizliğimle ancak bunları çekebildim. Daha önce de Edirnede ki Dişhekimi Ablasına doğumgünü süprizi için kurabiyeler yollayan Gül Hanımdan geldi sipariş.Aralarına katılacak küçük bir prenses içindi kurabiyeler. Küçük Prenses ailesine şans ve mutluluk getirir inşallah.
Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM